Uusi toimitusjohtaja

News
02.06.2014

Janne Antikaisesta Scandinavian Tailor Group-konsernin ja Turo Tailorin toimitusjohtaja

Käännämme tänään uuden lehden historiassamme, kun pitkäaikainen toimitusjohtajamme ja suomalaisen vaatetusteollisuuden vaikuttaja Heikki Vuorinen siirtyy ansaitulle eläkkeelle. Hänen seuraajanaan Scandinavian Tailor Group -konsernin ja Turo Tailorin toimitusjohtajana aloittaa Janne Antikainen (34), joka siirtyy tehtävään talousjohtajan roolista.

Konsernin uuden johtoryhmän muodostavat Antikaisen johdolla SIR of Sweden Ab:n toimitusjohtaja Mats Ljungström , Frislid Konfeksjon AS:n toimitusjohtaja Rune Taklo, konsernin logistiikkajohtaja Neeta Röppänen ja Turo Tailorin myynti- ja markkinointijohtaja Timo Tuominen.

”Nyt on oikea hetki siirtää tarinan jatko luottavaisena varmoihin käsiin. Uskon suuntaan, johon olemme ohjanneet pohjoismaisen miesten vaatetuksen viime vuosina. Yhdessä Turo Tailor, SIR of Sweden ja Frislid pystyvät säilyttämään vuosikymmenten perinteet kunniassa ja rakentamaan vahvan tulevaisuuden vaatetusalan ja vähittäiskaupan murroksesta huolimatta. Konsernin läpikotaisin tunteva Janne Antikainen kykenee johtamaan Scandinavian Tailor Groupin eteenpäin ja pitämään huolen, että sillä on luovuutta uusiutua maailman mukana”, Heikki Vuorinen sanoo.

Pohjoismaisen menestystarinan seuraavat askeleet

Scandinavian Tailor Groupin seuraava askel on kehittää edelleen Turo Tailorin, SIR of Swedenin ja Frislidin asemaa Pohjoismaiden markkinoilla. Tähän asti yhtiöt ovat toimineet erikseen eri maissa, mutta nyt haetaan synergiahyötyjä tukemaan tulevaisuuden menestystä.

”On hienoa jatkaa Vuorisen hyvää työtä konsernin johdossa. Vaatetusalan markkinatilanne on nyt haastava, ja meidän on kyettävä sopeutumaan vähittäiskaupan suureen murrokseen. Vuosikymmenten aikana kertynyt Turon (1938), Sir of Swedenin (1925) ja Frislidin (1946) tietotaito pohjoismaisen miehen vaatettajana on ainutlaatuinen valttikortti, jonka viemme eteenpäin seuraaville sukupolville. Se edellyttää päättäväistä yhteistyötä Pohjoismaissa sekä vahvaa panostusta myyntiin, kumppanuuksiin ja kuluttajamarkkinointiin”, Janne Antikainen kertoo.

Scandinavian Tailor Group -konsernin muodostavat emoyhtiö Scandinavian Tailor Group Oy:n lisäksi suomalainen Oy Turo Tailor Ab, ruotsalainen Sir of Sweden Ab ja norjalainen Frislid Konfeksjon AS. Enemmistö yhtiön omistuksesta on Suomessa.

toimitusjohtaja Janne Antikainen