Mittapukukiertue alkanut:

Täydellinen puku

News
26.03.2015

Nyt on aika valmistautua kesän juhlakauteen hankkimalla täydellinen puku!

Tyylin ja istuvuuden suurlähettiläämme, mittapukumies Markus on aloittanut jälleen keväisen kiertueensa. Markus kulkee jälleenmyyjien luona ympäri Suomen ja teetättää asiakkaille juuri omien mittojen mukaiset puvut, housut ja irtotakit. Valittavana on useita upeita kankaita eri väreissä.

Sanonta kuuluu "Puku miehen tekee", mutta meillä Turolla sanotaan mieluummin "Istuva puku tyylikkään miehen tekee".  Täydellinen puku sekä näyttää hyvältä, että tuntuu omalta, jolloin sen myös pukee mielellään päälleen. Vastoin yleistä käsitystä puvun ei tarvitse olla liian iso ollakseen miellyttävä pitää. Hyvinkin tyköistuva puku sallii rennon juhlimisen, kunhan se istuu kantajalleen. Istuvuus onkin laadun lisäksi yksi meidän työmme johtotähdistä.

Erityisesti mikäli kehon painotus on keskivartalolla, valitaan puvun takki usein vatsan koon mukaan hartiaistuvuuden kustannuksella. Turo Tailor- pukujen kolme eri vartalotyyppiä (B-C-D) on suunniteltu ratkaisemaan juuri tämä ongelma: Jos B54olisi kokona muuten sopiva, mutta ei mahdu kiinni, valitaan C54 tai D54, jolloin hartian leveys pysyy samana, ja takki kasvaa vain keskivartalon kohdalta. Ainoastaan järkevää! Hihaistutuksen yläosasta, hartiatoppauksista tulisi saada ote peukalon ja etusormen väliin, mutta enempää tyhjää tilaa hartioilla ei tule olla. Housuista löytyy myös samat tyypit B,C ja D. Asiakkaiden onneksi ammattilaiset hallitsevat koot ja tyypit, jolloin asiakkaalle jää ainoastaan sovittaminen.

Täydellisen puvun materiaali on 100% villa tai villasekoite. Villa saattaa kuulostaa kuumalta, mutta on luonnonmateriaalina kevyt ja hengittävä sopien täydellisesti aurinkoisiin juhlapäiviin. Usein villan lisäksi pukukankaissa käytetään keinokuituja, esim. polyesteria vahvistamaan kangasta ja helpottamaan puvun huoltoa. Monissa kankaissa on myös hieman elastaania lisäämässä käyttömukavuutta.

Katso tästä kiertueaikataulu ja varaa aika jälleenmyyjältäsi. Jokainen mies ansaitsee puvun, jota voi ylpeänä kantaa.